Психолог, психотерапевт

Психолог, психотерапевт - фото

Інформація

Тетяна — психотерапевт, яка допоможе дослідити глибини життя, знайти ресурси і збудувати власний шлях до щастя й самореалізації.

Її робота ґрунтується на поєднанні гуманістичного та аналітичного підходу, що дає можливість будувати унікальні, підтримуючі та розвиваючі стосунки із кожним клієнтом.

Фахівець працює за наступними методами:

  • символдрама;
  • позитивна психотерапія;
  • травмотерапія (наявна спеціалізація).

Постійний розвиток — шлях до успішних результатів, тож на цей час Тетяна активно вивчає екзистенційну психотерапію та ПС аналіз.

У практиці спеціаліста зустрічаються, клієнти з якими відповідаються питання смерті, свободи та відповідальності, любові та вибору. Терапевтичний процес є довгим, проте цікавим та багатим на відкриття. Результат точно вартуватиме пройденого шляху.

Терапія починається з моменту прийняття рішення про необхідність допомоги, а завданням спеціаліста постає сприяти клієнту у подоланні цього шляху змін.

Перша зустріч з Тетяною — це можливість встановити зв'язок та зрозуміти, чи є комфортне спілкування. Психотерапевт прагне створити безпечний простір для кожного клієнта, забезпечуючи повну конфіденційність та комфортні умови навіть під час онлайн сесій.

Відгуки