Магазин "Мобіфон"

Мобіфон - фото
вулиця Шухевича Романа (Курчатова), 4а
+38 (067) 800-65-57 (Роздрібний продаж)
+38 (097) 720-91-81 (Гуртовий продаж)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Шукаєте, де вигідно й надійно придбати мобільний телефон? Розгубитися доволі легко, адже магазини електротехніки рясніють пропозиціями та заохочують придбати саме в них. Щоб бути впевненим у відмінній якості придбаного гаджета, варто робити покупки в магазині, який завоював довіру та прихильність багатьох користувачів, де працюють грамотні, відповідальні та досвідчені спеціалісти.

Магазин «Мобіфон» спеціалізується на гуртовому та роздрібному продажі мобільних телефонів різних моделей. Ми грамотно та виважено будуємо цінову політику, щоб пропонувати нашим клієнтам більш вигідні пропозиції. Надамо необхідні консультації та допоможемо вибрати гаджет, виходячи із ваших потреб та вимог. Ми чудово розуміємо, що цілі використання телефонів будуть різними у бізнесменів та студентів, школярів та домогосподарок, тому наші корисні поради стануть вам у нагоді. Ми напряму співпрацюємо з провідними виробниками та постачальниками мобільних пристроїв, що є дає певні гарантії безперебійності їхньої роботи та дотримання умов придбання.

Також, у магазині ви зможете придбати різноманітні аксесуари, які допоможуть вам надати телефону індивідуального стилю та забезпечать виконання різноманітних додаткових функцій.

Окрім продажу, магазин «Мобіфон» пропонує послуги ремонту мобільних пристроїв. Тріснуло скло чи пошкодилося гніздо зарядки, телефон надто швидко розряджається чи перестав нормально функціонувати — ці та безліч інших задач наші майстри виконають швидко та на професійному рівні.

Якщо вам потрібен надійний та оригінальний телефон — звертайтеся у магазин «Мобіфон».

Відгуки