Прийом Металів

Прийом Металів - фото
вулиця Шухевича Романа (Курчатова), 14
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Шукаєте компанію, яка приймає металобрухт та сама здійснює його вивіз? Ми готові вам допомогти! Наша компанія займається прийомом брухту чорних та кольорових металів.

Вивіз металобрухту необхідний багатьом підприємствам, оскільки несправні частини техніки, обладнання, запчастин, інвентарю та труб захаращують простір, який можна було б використовувати з більшою користю. До того ж старий метал забруднює повітря шкідливими випарами, а на ґрунт обсипається іржа.

До лому відносяться зайві та ті, що не підлягають ремонту вироби з металу. Їх присутність не тільки заважає нормальному функціонуванню організацій, підприємств або приватних осіб, а й шкодить здоров'ю людей і навколишньому середовищу. Але впоратись з цією проблемою допоможе наша компанія.

Великий досвід усіх співробітників компанії, наявність сучасної спецтехніки (навантажувачів, маніпуляторів, кранів) дозволяє виконувати вивезення металобрухту в області та гарантувати високу якість послуг, оперативність і доступність. Окремої згадки заслуговують конкурентоспроможні і вигідні ціни, за якими ми здійснюємо вивіз чорного і побутового металу.

Ми приймаємо:

  • чорний та кольоровий метал;
  • відходи виробництва.

Відгуки