Готельно-ресторанний комплекс "Coliseum"

Coliseum - фото
вулиця Чкалова, 1а
+38 (067) 380-03-35 (Готель)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Готельно-ресторанний комплекс «Колізей» — це куточок комфорту європейського рівня. Тут є все, що забажає душа людини, яка знається на відпочинку. Окремий світ, неймовірна атмосфера якого в буквальному сенсі наповнює вас енергією життя. Саме тут ви забудете про міську метушню, не витрачаючи при цьому дорогоцінний час на дорогу.

Ви можете приїжджати до нас, як на самоті, так і великою компанією. З родиною, дітьми, друзями, колегами. Ми допоможемо в організації весіль, ювілеїв, сімейних і дитячих свят, романтичних вечорів, зустрічей випускників, корпоративних вечірок.

Наш заклад включає:

  • ресторан на 150 місць, дизайн якого виконаний в теплих та ніжних бежевих кольорах з елементами «бордо»;
  • комфортабельний готель, де зможуть зупинитись ваші гості чи ви самі;
  • сауна та басейн, де ви зможете зняти напруження та відпочити не тільки душею, але й тілом.

Чисте повітря, смачна і здорова їжа, відмінний вибір напоїв — у нас є все, що потрібного для сучасного динамічного сімейного відпочинку.

Якщо ж ви запланували відсвяткувати весілля у нашому закладі — окрім смачної їжі, комфортних умов та високого рівня сервісного обслуговування молодята отримають у подарунок номер в готелі та фонтан з вина.

А якщо ж ви плануєте відпочити невеликою компанією та хочете усамітнитись від по сторонніх — оберіть одну з трьох кабінок на 10, 12 та 15 осіб.

Ми радо допоможемо створити атмосферу вашого свята такою, про яку ви давно мріяли.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений COLISEUM КОЛІЗЕЙ (@coliseum_khm)

Відгуки