Віконні системи ЄМ

Віконні системи ЄМ - фото
вулиця Гарнізонна, 26а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:0013:00 - 14:00
Сб10:00 - 13:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

За роки плідної роботи на ринку, а це понад 15 років, нами було створено дилерську мережу, що змогла охопити майже всю Україну. А отже ми можемо запропонувати тисячам сімей у будь-якому куточку нашої країни, справді якісну, надійну, функціональну та справну продукцію за вигідними цінами.

Головна перевага нашої компанії — ми пропонуємо вам тільки продукцію високої якості, яка пройшла декілька етапів перевірки і у виробництві якої використані тільки перевірені сировина та комплектуючі. Саме тому наша продукція відповідає європейським стандартам якості та безпеки.

До того ж, ми подбали ще й про широкий асортимент товару, щоб кожен бажаючий зміг підібрати для себе те, що давно шукав, відповідно до побажань ,потреб та особливостей приміщення, де будуть встановлені вікна та двері. Навіть пропонуємо рішення для завдань з нестандартними розміром та формою.

Вся продукція, що ми вам пропонуємо, має відповідні сертифікати, що підтверджують їх якість, безпеку та функціональність. Адже ваші металопластикові вікна повинні відповідати як мінімум українським стандартам енергозбереження мати високий рівень безпеки, забезпечувати найбільш сприятливий мікроклімат в будинку, гарантувати комфорт. А також підкреслювати інтер’єр, як того вимагає ваша фантазія.

Завдяки якісно та надійно обладнаному виробництву, використанню новітніх методик та правил, повного контролю якості та грамотно організованій роботі – нам вдається пропонувати клієнтам тільки краще, а отже й підтримувати свою репутацію у кращому світлі та завжди залишатись вашим надійним партнером у створенні комфорту.

Пропонуємо придбати у нас:

  • вікна;
  • двері;
  • ворота;
  • жалюзі
     

Відгуки