Магазин "Мальвіна"

Мальвіна - фото
вулиця Соборна, 69
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Елегантний одяг великих розмірів зовсім не повинен бути виключно чорним, темним або однотонним, незважаючи на те, що такі колірні рішення дійсно володіють ефектом робити фігуру стрункішою. І поперечна смужка, і яскраві малюнки та великі принти можуть прикрашати жінок з пишними формами, якщо грамотно підібрати свій гардероб, придбавши якісний одяг в магазині «Мальвіна».

Стильний одяг великих розмірів для жінок — це грамотний вибір тканин, здатних добре тримати форму, м'яко огортати фігуру, надавати силуету легкості. Тканини з гладенькою фактурою дозволяють «забирати» зайвий об’єм, в той час як рельєфна текстура відмінно підходить для створення акцентів на виграшних зонах.

«Головне, щоб костюмчик сидів ...» — це правило особливо актуально для жіночого одягу SIZE +. Якщо через невдалий крій на виробі утворюються зайві складки або він швидко розтягується і втрачає форму, такий одяг не зможе прикрасити фігуру і скорегувати недоліки. Тому нами організовано продаж якісного одягу великих розмірів, в яких хороша тканина поєднується з точним кроєм. І головне — асортимент вражає, адже ми постійно оновлюємо його та слідкуємо за модними тенденціями.

До того ж, ми певні, що наші ціни вас приємно здивують – ми проводимо сезонні розпродажі, пропонуємо знижки постійним клієнтам та завжди дотримуємось лояльної цінової політики. Широка розмірна сітка від 36 до 72 розміру дозволяє обрати моделі для різних фігур.

У магазині «Мальвіна» представлено якісний турецький жіночий одяг великих розмірів для гарних та пишних дівчат:

  • блузи;
  • спідниці;
  • сукні;
  • штани;
  • джинси;
  • кофтини;
  • білизна.

Відгуки