Буд-Імідж

Буд-Імідж - фото
вулиця Кам'янецька, 58
(Офіс)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний
вулиця Волошкова, 1
(База)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація


Кожен, хто планує будівництво будинку повинен усвідомлювати наскільки важливо скласти проект, правильно вибрати матеріали і здійснити монтаж. Команда досвідчених працівників «Буд-Імідж» завжди готова вирішити поставлену вами задачу.

ПП«Буд-Імідж» - це комплексне вирішення ваших будівельних проблем. Нас характеризує кваліфікованість і відповідальний підхід до кожного клієнта. Ми співпрацюємо з архітекторами та будівельними бригадами, здійснюємо шеф монтаж.

Широкий асортимент складської продукції створений для Вашої зручності  і значно скорочує терміни доставки товару на об’єкт. Ми здійснюємо повну комплектацію даху та фасаду, «до останнього цвяшка».

ПП«Буд-Імідж» працює напряму із виробниками, що дозволяє гарантувати привабливі ціни для Вас.

Завдяки широкому товарному асортименту товарів для даху та фасаду і сервісу високого рівня, компанія «Буд-Імідж» стала лідером у своєму регіоні і на ринку покрівельних та фасадних матеріалів.

У нас ви можете придбати: натуральну черепицю; бітумну черепицю; композитну черепицю; метало черепицю і металопрофіль; керамічні блоки та суміші для них; цеглу клінкерну, ручної формовки, вогнетривку; бруківку керамічну; арматуру; водостічні системи; дренаж; мансардні вікна; сайдинг; мінеральну вату; ОСБ плиту; гідроізоляцію; рубероїд; системи вентиляції; покрівельні мембрани та багато іншого.

Завітайте до нас за адресою м. Хмельницький, вул. Тернопільська, 13. Тел. (0382) 725-100або на наш сайт www.bud-imige.km.uaі ми підберемо товар саме для Вас

Відгуки