English for you

English for you - фото
вулиця Подільська, 93

Інформація

Вільне володіння англійською мовою сьогодні є обов’язковою умовою для успішної та освіченої людини. Починати навчання іноземній мові слід в дитячому віці, оскільки це оптимальний час для засвоєння нового, вивчення особливостей вимови та накопичення словникового запасу. З віком дітки ростуть та відповідно змінюється методика викладання англійської мови, доповнюючись новими темами та способами засвоєння нової інформації.

Курси англійської мови «English for you» запрошують школярів оволодіти англійською мовою чи покращити її знання. Ми створили цікаву та насичену програму для дітей різного віку та різної початкової підготовки.

Ми розуміємо, наскільки важливим є засвоєння розмовної англійської мови, тому практикуємо різного роду комунікаційні заходи та діалоги.

Наші педагоги мають значний практичний досвід роботи, чудові психологічні навички та знайдуть підхід до діток з різним характером та темпераментом. Ми навчимо дітей полюбити англійську мову, відкрити для себе її милозвучність та неповторність.

Оволодівши англійською, ваша дитина відкриє для себе чудові перспективи подальшого навчання та працевлаштування за кордоном.
 

Відгуки