Салон-перукарня "ЖА.Н.А."

ЖА.Н.А. - фото
вулиця Проскурівська, 107
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Перукарня «ЖА.Н.А.» пропонує широкий вибір професійних послуг, які підкреслять вашу природною красу та зроблять внесок в новий образ. Ми зробимо все, щоб наші клієнти мали красивий вигляд та доглянуту зовнішність.

До ваших послуг:

  • різні види перукарських послуг;
  • манікюр, педикюр;
  • корекція та фарбування брів;
  • макіяж.

До того ж перукарня «ЖА.Н.А.» — ідеальне місце для перукарів, майстрів манікюру та педикюру, візажистів, а також майстрів з нарощення вій та оформлення брів, адже саме тут ви можете взяти в оренду робоче місце, аби ваші клієнти насолоджувались зручністю та могли відпочити в комфортній атмосфері. У вас є можливість створювати власний графік: можете мати всього одного клієнта в день або розпланувати записи на цілий день. Надаємо можливість орендувати робоче місце на годину, 10 годин, чи придбати абонемент від 10 днів оренди. Також пропонуємо місця для проведення семінарів і майстер-класів. У нас ви можете легко обрати зручний варіант для себе та прослідкувати ефективність вкладених коштів.

Маєте свою команду досвідчених майстрів і шукаєте можливість для розвитку бізнесу в б’юті індустрії? Для вас робимо можливим оренду приміщення салону краси! Гарантуємо доступні ціни.

Відгуки