Ресторан "Стейк-Хаус"

Стейк-Хаус - фото
вулиця Свободи, 1а
(Оздоровчо-розважальний комплекс "СВ Клуб")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 23:00Без перерви

Інформація

«Стейк-хаус» — це чудовий заклад, де вишукані страви європейської та японської кухонь, соковиті смачні стейки готують на відкритій кухні. Ви можете стежити за приготуванням страв та бути впевнені у якості їжі, яку подадуть вам на стіл. Крім того, у нашому закладі для вас приготують еко-стейки, які є не тільки смачними, а ще й корисними. Стейки готують на аргентинському грилі, який влаштований так, що в процесі приготування жир не потрапляє на м'ясо, а, отже, на стейку не осідають шкідливі речовини та зайві жири. Ви можете, також, поласувати у «Стейк-хаус» чудовими десертами та солодощами, що готують у нашій власній кондитерській.

Наш заклад чудово підійде для проведення бенкетів, святкування Днів народжень, ювілеїв, інших урочистих подій. Для додаткового комфорту наших гостей ми пропонуємо розміститися у зручному VIP- залі, який розрахований на 15 осіб. А для тих, хто бажає насолодитись їжею від наших талановитих кухарів ще й поза рестораном пропонуємо швидку та оперативну доставку їжі й кейтеринг для ваших події.

У «Стейк-хаус» також є просторий конференц-зал, що вміщає понад 50 осіб. Його лаконічний стриманий інтер’єр, комфортабельні меблі та сучасне устаткування (вбудована мультимедійна система, цифровий проектор, кондиціонер) роблять це місце надзвичайно зручним для проведення різноманітних ділових зустрічей, семінарів, конференцій, лекцій чи презентацій. Для учасників таких заходів передбачено каву-брейк. Крім того, з понеділка по п’ятницю від 12:00 до 16:00 пропонуємо відмінні бізнес-ланчі.

Окрім смачних страв наш заклад пропонує вам і різноманітні можливості для цікавого дозвілля. Ви можете переглянути спортивні матчі, трансляція яких відбувається на великому екрані. Крім того, для безперешкодного доступу до мережі Інтернет на всій території закладу ви можете під`єднатися до точки доступу WI-FI, не вводячи жодних паролів.

Гостинно запрошуємо вас насолодитися смачними наїдками та гарно провести час у «Стейк-хаус». Персонал «Стейк-хаус» докладає максимум зусиль, щоб ваше перебування у нашому закладі було справді комфортним та приємним. Ми чекаємо на вас!

Відгуки