Магазин "Сучасний дім"

Сучасний дім - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Вода має неймовірно позитивний вплив на наш організм. Вона відновлює та розслаблює тіло, дарує неабияку насолоду та допомагає відволіктися від клопотів та тривог. Недарма ми прагнемо у відпустку до моря чи річки, обираємо заняття в басейні та активний відпочинок на воді.

Якщо ви досі вважаєте, що басейн — це розкіш, магазин «Сучасний дім» готовий спростувати ці ваші хибні уявлення.

Магазин «Сучасний дім» надає послуги проектування та установки басейнів, саун, а також здійснює продаж та монтаж натяжних стель.

Ми комплексно та відповідально підходимо до виконання замовлень, обираємо оптимальний варіант, який обов’язково узгоджуємо й уточнюємо із замовником. Ми зуміємо підібрати вдалий варіант у випадку різноманітних вихідних даних, вдало й технічно правильно вписати заплановану конструкцію у ваше подвір’я чи будинок.

Працюємо із відповідальними й перевіреними постачальниками товарів, тому можемо впевнено гарантувати відмінну якість, довговічність та надійність встановлених систем.

Наші басейни та сауни стануть чудовим місцем відпочинку для вашої родини й друзів, ви матимете змогу у будь-який час скористатися цими особливими способами релаксу й оздоровлення.

Натяжні стелі від магазину «Сучасний стиль» — це креатив та відмінна якість, можливість створити інтер’єр своєї мрії. У наших роботах ми відштовхуємося від останніх модних трендів та використовуємо сучасні матеріали й новітні технологічні розробки цієї галузі.

«Сучасний дім» — місце праці й відпочинку сучасних людей — активних, відкритих, цілеспрямованих. Обирайте кращі пропозиції для себе та своєї сім’ї. 

Відгуки