Vialsun

Vialsun - фото
проспект Миру, 63
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Оформлення вікон, безперечно, є важливим питанням у процесі облаштування житла чи офісного приміщення. Якщо ви хочете надати кімнаті нового, модного та цікавого вигляду та, водночас, надійно захистити вікно від цікавих поглядів чи надто яскравого сонячного проміння, варто звернути увагу на жалюзі та ролети.

Завдяки великому розмаїттю матеріалів, форм, відтінків сьогодні є можливість підібрати для вашого вікна жалюзі, які ідеально пасуватимуть до стилю кімнати, підкреслять дизайнерські рішення та головне — надійно захищатимуть від сонця.

Підприємство «Жалюзі/Ролети» готове виконати ваші індивідуальні замовлення щодо досконалих, стильних та цікавих жалюзі та ролетів. Ми допоможемо вам підібрати оригінальні варіанти та запропонуємо послуги встановлення жалюзі, рулонних штор, захисних ролетів, проти москітних сіток.

Підприємсто «Жалюзі/Ролети» вже понад 10 років допомагає користувачам прикрасити вікна саме тим варіантом жалюзі, який буде досконало відповідати загальному дизайну всього приміщення, гармоніювати з ним. Наші співробітники зроблять грамотний замір вікон, проконсультують вас щодо технічних особливостей та нюансів процесу монтажу, порадять оптимальні варіанти для вікон нестандартних форм чи розмірів.

Продукція підприємства включає:

  • вертикальні та горизонтальні жалюзі;
  • мультифактурні жалюзі;
  • рулонні штори з різними системами управління;
  • надійні захисні ролети;
  • протимоскітні сітки.

Ми гарантуємо відмінну якість нашої продукції, використання довговічних, надійних матеріалів, професіоналізм виконання та відповідальний підхід. З нами ваше вікно набуде гармонійного та привабливого вигляду.

Відгуки