ТОВ "Торговий дім "Фаворит-Авто"

Торговий дім "Фаворит-Авто - фото
проспект Миру, 101/2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Автосалон «Рено» розпочав свою роботу з осені 2007 року. Відкриття салону обумовлено постійно зростаючим попитом на автомобілі середнього цінового сегмента, але одночасно високої якості, потужності двигуна, доступності обслуговування і, найголовніше, безпеки для життя водія і пасажирів.

У салоні та на презентаційному майданчику, яка вміщує близько 50-ти автомобілів, представлений весь модельний ряд автомобілів Renault, сертифікованих для України.

Вдало підібране місце розташування і зручний під'їзд до автосалону забезпечує йому максимально можливу відвідуваність клієнтами, а зручна парковка дозволяє безперешкодно розміститися на території, що охороняється.

До ваших послуг кваліфікований і уважний обслуговуючий персонал Торгового дому «Фаворит-Авто», який допоможе зробити правильний вибір і проконсультувати з будь-якого питання, що стосується подальшої експлуатації автомобіля. Ліве крило автосалону займає сертифікована станція технічного обслуговування, яка допоможе вам вирішити всі найболючіші питання вашого улюбленого авто.

Нашим клієнтам виявляються наступні послуги:

  • Продаж автомобілів, у тому числі в кредит і лізинг, а також із заліком вже наявного автомобіля (trade-in);
  • Продаж оригінальних автозапчастин, аксесуарів і додаткового устаткування за доступними цінами;
  • Технічне обслуговування, гарантійний та післягарантійний ремонт автомобілів.

Відгуки