Мережа магазинів "Дім книги"

Дім книги - фото
вулиця Грушевського, 50
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб,Нд10:00 - 17:00Без перерви

Інформація

За допомогою книг можна відкрити світ. За допомогою книг можна пізнати нове. За допомогою книг можна потрапити туди, де ніколи не був, навіть у потаємні місця світу. За допомогою книг можна подорожувати у часі. Книги завжди залишаються актуальними та такими потрібними, не зважаючи на технічний прогрес. І не залежно, що саме ви шукаєте, технічну, художню чи навчальну літературу,  все це ви знайдете у мережі магазинів «Дім книги». Адже це справжній клондайк для тих, хто не уявляє свого життя без читання та пізнання нового.

У нас ви завжди зможете знайти великий вибір літератури:

  • навчальної;
  • художньої;
  • дитячої;
  • іноземної;
  • шкільної;
  • методичної, а також багато іншого.

А наші консультанти завжди радо допоможуть вам обрати необхідну літературу, порадять щось цікаве чи підберуть для вас книги, відповідно до ваших смаків, побажань та захоплень.

За понад 15 років на ринку ми встигли завоювати довіру та повагу наших клієнтів, адже нам вдається забезпечити потреби ВНЗ та національних шкіл навчальною літературою, створити якісні та оригінальні підручники, методичні посібники, енциклопедичні видання, які відповідають державним та світовим стандартам.  До того ж, ми друкуємо цікаві видання художньої літератури та твори відомих світових письменників у перекладі.

Нам вдалось налагодити співпрацю з багатьма закордонними та українськими видавництвами, кращими професіоналами (редакторами, дизайнерами, художниками, верстальниками), щоб завжди пропонувати вам цікаві та нові варіанти видань. Все, що може знадобитись вам — ви знайдете тут.

Відгуки