Виготовлення пам'ятників

Виготовлення пам'ятників - фото
вулиця Кам'янецька, 132
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Ми глибоко розуміємо специфіку роботи, накопичили величезний досвід і це дозволяє нам кваліфіковано і якісно виконувати найскладніші замовлення. Наше виробництво оснащене найсучаснішим обладнанням для виготовлення пам'ятників від нульового циклу до остаточної обробки і художнього оформлення повного комплекту.

Виготовлення пам'ятників, надгробків, здійснюється майстрами на власному виробництві з урахуванням ваших вимог. У нашій майстерні працюють професіонали своєї справи: досвідчені каменярі, професійні художники та полірувальники граніту, які за вашим бажанням створять надгробок за представленими зразками або запропонують приклади елітних пам'ятників.

Висока якість художнього оформлення, кольорове зображення на пам'ятнику, різьблення по каменю будь-якої складності, ексклюзивні форми, робота за індивідуальним замовленням.

Вартість роботи визначається виходячи з обраного матеріалу (більш дешевих і більш дорогих сортів чорного граніту), а також складності роботи і розраховується індивідуально. Ви можете отримати консультацію за вартістю пам'ятника по телефону.

Пропонуємо:

  • виготовлення та встановлення пам’ятників;
  • вироби з граніту
     

Відгуки