Спортивний клуб "Miami Beach"

Miami Beach - фото
вулиця Кам'янецька, 21
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб08:00 - 22:00Без перерви
Нд08:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Напевно, чи не всім знайома з дитинства приказка: «В здоровому тілі — здоровий дух». З цим важко не погодитися, адже займаючись спортом ви отримуєте не лише чудову та підтягнуту фігуру, а й гарний настрій та прагнення до досягнення нових висот.

Сучасна молодь масово відмовляється від шкідливих звичок: паління та алкогольних напоїв і робить крок до здорового та щасливого майбутнього. Причин зайнятися спортом безліч, починаючи від бажання схуднути та привести своє тіло в порядок і до прагнення додати у своє життя нових фарб та вражень.

Спортивний клуб «Miami Beach» — це заклад з сучасним обладнанням, де кожен охочий може стати на крок ближчим до здійснення власних мрій та прагнень. У нас працюють досвідчені тренери, які допоможуть вам правильно підібрати програму тренувань та харчування.

Спортивний клуб розташований на двох поверхах, на 0 поверсі проводимо заняття з: аквафітнесу, йоги, кікбоксингу, тхеквондо, хореографії, а також розміщені: сауна(турецька та фінська), дитячий басейн(з ультрафіолетовим очищенням) та дорослий басейн.

На 3 поверсі розміщена тренажерна зала для тренувань та занять спортом, в якому розташовані тренажери від кращих виробників: кардіотренажери й тренажери для силових вправ. Програми занять ретельно складаються досвідченими тренерами, під пильним наглядом яких ви швидко здобудете омріяні форми.

Для наших клієнтів ми пропонуємо заняття в просторих та зручних залах, обладнаних усім необхідним, а також послуги професійних тренерів, які із великим задоволенням допоможуть вам та дадуть кваліфіковані поради.

Переваги:

  • просторі зали;
  • доступні ціни;
  • широкий асортимент послуг;
  • професійна підготовка;
  • навчання бойовим мистецтвам;
  • привітне ставлення;
  • розуміння потреб клієнтів.

Відгуки