Берестье

Берестье - фото
вулиця Гарнізонна, 4а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:30 - 22:00Без перерви
Сб,Нд11:00 - 22:00Без перерви
+38 (067) 381-29-59 (Ресторан)
+38 (067) 400-33-88 (Сімейне кафе)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд12:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Ресторан «Берестьє» — заклад, де можна чудово відпочити в компанії друзів, відсвяткувати урочисту подію чи провести романтичне побачення. Наш затишний інтер’єр розрахований на потреби гостей, ми дбаємо, щоб кожному нашому гостю було затишно та комфортно у нас. Привітне обслуговування приємно здивує кожного, адже невимушена увага нашого персоналу дозволить вам відпочити від буденності та насолодитися спокоєм та затишком.

Наш заклад пропонує: банкетну залу для урочистих подій на 140 персон та дві окремі кабінки на 15 та 20 осіб. Ми з радістю прикрасимо залу до вашого свята: святкуйте весілля, заручини, випускні вечори, хрестини, корпоративні вечірки, дні народження та інші. Ваші гості будуть приємно вражені різноманіттям страв, ввічливістю нашого персоналу та чудовою живою музикою.

Виготовляємо весільні торти на замовлення і кенді-бари на виїзд. Ми створимо на ваше побажання розкішний, ексклюзивний, неповторний торт для свята вашого весілля. Він буде справжнім витвором кондитерського мистецтва та вразить молодят і гостей свята. Обов'язково враховуємо ваші побажання та особливі нюанси, використаємо стильний та ніжний, делікатний декор. Поєднання витонченого оформлення та вишуканого смаку — відмінні риси наших весільних тортів.

Іншим важливим напрямком нашої діяльності є підготовка кенді-барів. Їх замовляють з нагоди весілля та на святкування дня народження, для дитячого свята чи корпоративної вечірки. Передусім, ми врахуємо тематику та стилістику заходу, узгодимо бажані різновиди тістечок та інших ласощів, подбаємо про відповідне оформлення. Вам обов'язково сподобаються наші кенді-бари.

Пропонуємо скуштувати у «Берестьє»:

  • страви європейської кухні;
  • піцу;
  • суші;
  • бізнес-ланчі;
  • м’ясні страви;
  • страви на грилі та безліч іншого.

У нашому закладі переважають страви домашньої та європейської кухонь. Також у нашому гриль-меню широко представлені страви зі м’яса.

Ресторан «Берестьє» — місце, куди хочеться повертатись.

Відгуки