Магазин "Обійди світ"

Обійди світ - фото
вулиця Нижня Берегова, 42
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб,Нд10:00 - 18:00Без перерви
вулиця Проскурівська, 50
(ЦУМ, 2 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб,Нд10:00 - 18:00Без перерви

Інформація

У нашому магазині представлені товари від провідних світових брендів для занять зимовим та літнім туризмом, альпінізмом, дайвінгом, снорклінгом, скелелазінням, а також спорядження для активного та екстремального відпочинку. Весь наш асортимент відповідає очікуванням навіть дуже вибагливих клієнтів, адже ми пропонуємо продукцію таких брендів як X-Bionic, Craft, Deuter, Marmot, Osprey, Thule, Tatonka, Bolle, Julbo, Victorinox, Petzl та інших.

Магазин пропонує широкий вибір спальних мішків і наметів, призначених для використання як влітку, так і взимку. Різні моделі туристичних рюкзаків кращих виробників призначені для міста, піших і велосипедних прогулянок, а також для сходжень на високі гори.

Для тих, у кого дух перехоплює від гірськолижного спорту у нас є: захисні шоломи та маски, куртки й штани, теплі балаклави, термобілизна і термошкарпетки, спеціальні рукавички.

Крім цього, в широкому асортименті представлені сонцезахисні окуляри, спорядження для дайвінгу, ножі, різноманітний посуд, газові пальники для приготування їжі та багато іншого, що може створити відчуття комфорту під час ваших незабутніх мандрів.

Відгуки