ПрАТ "Хмельниччина-Авто"

Хмельниччина-Авто - фото
проспект Миру, 102
+38 (0382) 78-96-75 (Приймальня)
+38 (067) 550-87-40 (Евакуатор)
+38 (067) 550-87-30 (Евакуатор)
+38 (0382) 78-93-83 (Відділ продажу автомобілів "Mercedes")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб09:00 - 16:0013:00 - 14:00
НдВихідний

Інформація

- Автоцентр “Хмельниччина-Авто”, що входить до складу корпорації „УкрАвто”, має понад 40-річний досвід роботи в галузі автосервісу та роботи на автомобільному ринку.
- На сьогоднішній день до складу товариства „Хмельниччина-Авто” входять два підприємства в м.Хмельницькому, а також філії в районних центрах: Кам’янець-Подільському, Старокостянтинові та Шепетівці.
- Основні напрямки діяльності „Хмельниччини-Авто” – це реалізація оригінальних запчастин, надання автосервісних послуг, а також деякі інші види супроводжуючих послуг (кафе, мотель, сауна, стоянка та ін.).
- Автоцентр “Хмельниччина-Авто” являється офіційним представником таких автомобільних брендів, як Mercedes-Benz, КІА, Chevrolet, Lanos, ЗАЗ, LADA, CHERY, а також мало- та середньотонажних автомобілів ТАТА, JAC, автобусів I-VAN. Ці автомобілі зарекомендували себе на авторинку України як якісні, комфортабельні, економічні та надійні транспортні засоби.
- Мешканці міста Хмельницького та області мають можливість не тільки придбати будь-який бажаний автомобіль з представленого модельного ряду, а й скористатися послугами з технічного обслуговування та ремонту автомобілів на високотехнологічному обладнанні потужного сервісного центру. Надаються послуги по інструментальному контролю для державного техогляду. Для допомоги власникам автівок у складних ситуаціях діє цілодобова евакуація. Крім того, в автомагазинах компанії представлений широкий асортимент оригінальних запчастин, автохімії та аксесуарів. На всі види робіт та матеріали надається гарантія.
- Враховуючи, що з кожним роком збільшується парк автомобілів, до того ж їх модельний ряд надзвичайно широкий, автоцентр ставить перед собою завдання допомогти власнику автомобіля по забезпеченню необхідними якісними і сертифікованими запасними частинами і матеріалами, надати допомогу в ремонті і технічному обслуговуванні автомобіля.
- Нові конструкції систем автомобіля, сучасне обладнання вимагає і висококваліфікованого підходу в технічному обслуговуванні і ремонті автомобіля, вимагає відповідного рівня підготовки фахівців. Більшість спеціалістів “Хмельниччини-Авто” пройшли підготовку з отриманням відповідних сертифікатів в навчальних центрах корпорації “УкрАвто” в м. Києві, Запоріжжі та у власному в м. Хмельницькому.
- Турбота про наших клієнтів розпочинається зі сприяння у придбанні автомобілів. Але наш зв’язок із клієнтом не закінчується з оформленням покупки автомобіля. Власники автомобілів відвідують сервісні центри „Хмельниччини-Авто” для проходження техобслуговування автомобілів, і наші працівники з радістю допомагають їм у цьому. Для підтримки високого рівня надання послуг проводиться постійне телефонне постсервісне опитування замовників на предмет задоволення якістю, термінами виконання робіт та відношенням персоналу.

Відгуки