Огорожі

Огорожі - фото
вулиця Трудова, 5/2

Інформація

Раніше бетонні паркани асоціювалися з рівною плоскою плитою. Сьогодні — це краса і гармонійна єдність просторової композиції із застосуванням різних конфігурацій. Вони завоювали пристойну цільову аудиторію і зайняли свою нішу на вітчизняному ринку. Втім, попит на даний вид огороджень обумовлюється бездоганними робочими властивостями та перевагами бетону.

Залізобетонний паркан — це надійний, міцний та невибагливий вид загородження. Якщо необхідно швидко і надійно захистити великий об'єкт — будівництво, виробництво, об'єкти сільського господарювання, або великі території, найкращий вибір — це залізобетонний паркан.

Якщо у господаря виникає бажання облагородити ландшафт, тоді йому просто необхідний декоративний залізобетонний паркан. Чому саме він? Все тому, що такий паркан зручний, надійний та найбільш ефективний вид огорожі для будь-якої території. Декоративні огорожі з бетону мають ідеальне співвідношення високої якості та доступної ціни. Вони досить довговічні, невибагливі в догляді, морозостійкі, а при своїй установці не вимагають від працівників будь-яких особливих навичок.

Залізобетонні плити володіють високими експлуатаційними характеристиками, тому паркани з таких секцій або панелей є довговічними. Плитам не страшні перепади температур, вони не потребують захисту від вологи, ультрафіолету та стійко переносять будь-які зовнішні впливи. Збірні конструкції встановлюються в так звані бетонні «склянки», цільні монтуються на спеціальну платформу. Наше підприємство налагодило виробництво найбільш затребуваних виробів з бетону.

Переваги співпраці:

  • понад 10 років досвіду роботи на ринку;
  • тільки якісна, сертифікована та надійна продукція в широкому асортименті;
  • кваліфіковані майстри;
  • всі заміри проводимо БЕЗКОШТОВНО;
  • низькі ціни.

Послуги:

  • виготовлення, монтаж, доставка огорож;
  • послуги маніпулятора (можлива оренда).

Відгуки