Рейсова лінія "Україна-Італія"

Україна-Італія - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Пт,Сб,НдВихідний
Вт,Ср09:00 - 17:00Без перерви
Чт09:00 - 13:00Без перерви

Інформація

Послуги пасажирських перевезень комфортабельними автобусами, дадуть Вам змогу на повну отримати задоволення від подорожі а кваліфіковані водії з багаторічним стажем гарантують безпеку та вчасне прибуття. Рейсова лінія це – надійність, комфорт, та безпека вашої подорожі. Рейсова лінія — ПОДОРОЖУЙ З НАМИ!

Транспортна компанія EuroGo — це сучасна і професійна компанія, яка надає міжнародні пасажирські перевезення за маршрутом Київ — Рим — Неаполь.

Наша мета — надання високоякісних послуг пасажирських перевезень, для максимального комфорту і задоволення наших клієнтів.

Чому варто обрати саме нас:

  • Ми маємо аж 10 років досвіду роботи на ринку надання послуг з пасажироперевезень;
  • Ми використовуємо тільки комфортабельні автобуси для перевезення, які обладнання зручними сидіннями (великі і з достатньою відстанню між кріслами), суцільними відсіками для багажу та підлокітниками;
  • Автобуси завжди справні та проходять своєчасний техогляд, обов’язково перед кожним виїздом на рейс. Транспорт застрахований, що підтверджує вся необхідна документація.
  • У нас працюють тільки професійні водії з багаторічним досвідом роботи. На один рейс виходять 3 водії, які керують автотранспортом по 4 години (чергуються). Це гарантія уважності, зосередженості на дорозі, а це — безпека поїздки;
  • Ми побудували роботу так, щоб запропонувати вам найбільш лояльні ціни на послуги. До того ж, ми пропонуємо акційні пропозиції та знижки.
  • Ми поєднуємо найкращі якості, щоб залишатися улюбленою компанією для наших пасажирів.

 

Відгуки