Туристичне агентство "Супутник Поділля"

Супутник Поділля - фото
вулиця Подільська, 78
(У приміщенні Центральної міської бібліотеки)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Літо, сонце, аромат квітів, теплі морські хвилі… Зізнайтеся, саме так ви уявляєте досконалий відпочинок? Ми з особливим нетерпінням чекаємо відпустки — прагнемо відчути цю життєдайну та оновлюючу силу спокою та задоволення, зарядитися бадьорістю та позитивом, відкрити для себе нові краї та зустрітися з цікавими людьми.

Туристичне агентство « Супутник Поділля» з радістю допоможе втілити ваші особливі мрії про ідеальну відпустку. Сонячний пляж чи мандрівка в гори, відвідини нових країн, кулінарні відкриття, подорожі та екскурсії — який би вид відпочинку ви не обрали для себе, сім’ї та друзів, ми зможемо втілити це в життя.

Ми маємо значний успішний досвід роботи та багатьом клієнтам допомагаємо гарно відпочити. Ми підберемо варіанти, виходячи із ваших вподобань, фінансових побажань.

Професійні послуги туристичного агентства «Супутник Поділля» включають:

  • організацію туристичних подорожей різної тематики, відпочинку за кордоном;
  • підготовку мандрівок та екскурсій по Україні;
  • допомогу в організації навчання за кордоном;
  • туристичне страхування;
  • бронювання квитків — на автобус чи літак;
  • візову підтримку.

Ми турбуємося про наших клієнтів, пропонуючи їм вигідні та цікаві пропозиції щодо відпочинку, беручи на себе організаційні клопоти. Добре розуміємо всю цінність та важливість вашого відпочинку, тому забезпечуємо якісну його підготовку.
 

Відгуки